En Comu promet que no s’apujaran les tarifes del Centre Esportiu d’Ordino

El número 6 de la llista, Jordi Serracanta, treu pit per la important inversió, superior als 3 milions d’euros, que ha tirat endavant l’actual equip de la corporació

Choy i Serracanta mirem el planell amb el projecte del centre esportiu.
Choy i Serracanta mirem el planell amb el projecte del centre esportiu.

Jordi Serracanta, número 6 de la llisa d’En Comú per Ordino, ha garantit que les tarifes que actualment paguen els usuaris del Centre Esportiu no s’incrementaran, malgrat les importants inversions que s’han fet i que encara s’han de tirar endavant en la instal·lació, de les quals ha volgut treure pit. Sobre aquest punt, la candidata a cònsol menor, Eva Choy, ha avançat que, un cop finalitzades les obres, es podrà reduir de forma important l’actual llista d’espera, que arriba a 150 persones.

Choy ha explicat que, en els darrers quatre anys, la “bona gestió” realitzada amb el centre ha permès que, sense massificar-lo, s’hagi aconseguit assolir l’objectiu de dèficit zero. De fet, justament ara s’estan realitzant treballs per a la seva instal·lació, unes obres que han d’estar enllestides el setembre del 2020, tot i que ja al febrer es podran obrir els nous vestuaris. Això, ha remarcat Serracanta, facilitarà l’entrada de nous abonats. Actualment, ha indicat, n’hi ha 1.800 i progressivament es podrà arribar als 2.300.

La remodelació que està en marxa ara, a banda d’ampliar la zona de vestidors, contempla més zones d’esport, sales polivalents i un ascensor exterior. La inversió que s’ha de realitzar supera els 3 milions d’euros.

 Serracanta ha garantit que, malgrat aquesta important despesa, les tarifes actuals es mantindran si En Comú per Ordino guanya les eleccions. El que sí que es farà és crear nous abonaments per a hores de menys afluència, com els matins o els caps de setmana. 

Etiquetes

Comentaris

Trending