En Comú per Encamp treballarà per millorar les condicions del sector comercial i hoteler

Aposta per donar facilitats perquè s'obrin negocis a la parròquia

Laura Mas i Josep Maria Marot davant de l'hotel Rosaleda aquest dijous.
Laura Mas i Josep Maria Marot davant de l'hotel Rosaleda aquest dijous.
La dinamització de la parròquia encampadana passa perquè l’oferta comercial i hotelera sigui atractiva, tal com ha refermat en l’acte d’aquest dijous davant l’Hotel Rosaleda, el número 5 d'En Comú per Encamp, Josep Maria Marot. Per aconseguir-ho, la candidatura aposta per donar facilitats a hotelers i comerciants perquè s’instal·lin a la parròquia i, a la vegada, ajudar els existents a modernitzar-se.

D’aquesta manera, “ens convertirem en pol turístic i millorarem la qualitat de vida dels encampadans”, ha manifestat Josep Maria Marot. "Es donaran més facilitats per a l’obertura de nous negocis, es treballarà per simplificar els tràmits, per oferir incentius fiscals", i Marot ha garantit que "es mantindran les bonificacions en l’impost de radicació els dos primers anys de vida de les empreses.

D’altra banda, en el marc del pla estratègic de dinamització que s’ha aprovat aquest mandat, s’impulsaran campanyes per “fer parròquia i conscienciar els ciutadans perquè consumeixin a Encamp”, ha defensat.

Així mateix, s’està estudiant el projecte d’oferir la gratuïtat dels aparcaments del centre. Marot ha plantejat que, des d‘En Comú per Encamp “som conscients que darrere l’activitat comercial i dels negocis hi ha la vida, el dia a dia del ciutadà”, i cal un impuls important. La cap de llista, Laura Mas, ha afegit que Encamp "és la primera porta d’entrada a Grandvalira i que s’ha de treballar perquè els esquiadors es decantin per quedar-se a la parròquia, a comprar i a dormir".

Comentaris (3)

Trending