En Comú per Encamp garanteix la continuïtat de l’FC Andorra a la parròquia

Mas i Fernández, al camp de futbol de Prada de Moles aquest dimecres.
Mas i Fernández, al camp de futbol de Prada de Moles aquest dimecres.
En Comú per Encamp’ aposta pel turisme esportiu com un dels atractius de la parròquia. Es treballarà perquè les instal·lacions encampadanes siguin un referent internacional per a les estades d’equips professionals, tant a Encamp com al Pas de la Casa. El número sis de la candidatura, Xavier Fernández, ha destacat que “està pràcticament tancada la continuïtat del Futbol Club Andorra al camp de Prada de Moles (on ha tingut lloc l’acte d’aquest dimecres), i ha assegurat que hi ha una “molt bona sintonia amb l’entitat”.

El candidat ha destacat, però, que “donarem un ampli suport a tots els clubs esportius de la parròquia, ja que Encamp està compromesa amb l’esport”, tant en l’àmbit de la pràctica saludable, com competitiu, professional i com a pol d’atracció turística.

Fernández, amb el lema ‘Més Esport, Més Encamp’, ha garantit que es donarà continuïtat a esdeveniments esportius ja consolidats com l’Spartan Race, però que al mateix temps se’n crearan de nous. Ha fet especial esment a “una prova de mitja marató que volem que entri dins del calendari internacional d’aquest tipus de curses”.

Finalment, En Comú per Encamp té com a gran aposta que clubs internacionals de prestigi facin les estades de preparació a les instal·lacions de la parròquia. Seguiran venint, per exemple, seccions de l’FC Barcelona, però també hi ha acords amb equips d’elit de natació com el Sant Andreu o el Barcelona, perquè facin estatges en alçada. Fernández ha estat acompanyat per la cap de llista, Laura Mas, que s’ha manifestat com una apassionada de l’esport, ja que havia jugat tant a futbol com a rugbi.

Comentaris

Trending