Una subhasta d'accions de Mútua Elèctrica només aconsegueix vendre quatre dels 16 lots

L'adjudicació s'ha fet per 46.401 euros i corresponen a un procediment de cessació de pagaments i fallida del propietari d'un hotel de Sant Julià de Lòria

Comentaris

Seu de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria.
Seu de la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria. ARXIU

Les subhastes d'accions de Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria estan tenint l'efecte de muntanya russa. El mes d'abril unes accions es van vendre a  més del doble del preu que és de 309,52 per acció ja que el comprador les va adquirit per 720 euros cadascuna. En aquesta ocasió, però, només s'han venut quatre dels 16 lots a subhasta. Això és 70 accions per 46.401 euros (662 euros cada una), lluny del preu de l'abril.

Els participants a les subhastes tenen l'efecte de passar per una dutxa escocesa però també el saig i l'empresa ja que les accions s'han venut, en aquesta ocasió, per sota del preu de sortida que era de 721 euros a partir d'una auditoria feta per una empresa especialitzada i tenint un compte un precedent.força curiós ja que el preu es va anar inflant per la presència a la sala de gent pròxima a la persona embargada.

De les 450 accions tot just se n'han comprat 70 en tres lots de 20 i un de 10. Així, i tenint en compte el que marquen els estatuts de la Mútua, el saig ja ha posat en coneixement del consell d'administració de l'empresa que els adjudicataris dels lots ja han procedit a abonar la rematada final i se'ls ha notificat l'acord d'adjudicació definitiva dels lots corresponents tot fent especial incís al dret d'adquisició preferent de què disposen els socis de l'empresa.

Ara caldrà fixar una data per a la nova subhasta dels lots que han quedat pendents. 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending