El Sabadell ‘desapareix’ d’Andorra

L’entitat bancària que s’ha d’integrar a MoraBanc canvia la retolació dels seus establiments seguint els acords fixats en l’operació de compravenda amb la matriu catalana

La nova retolació ja llueix.
La nova retolació ja llueix. Toni Solanelles

Banc Sabadell d’Andorra ja és a nivell d’imatge, únicament, BSA. L’entitat adquirida per MoraBanc i que en el decurs d’aquest any s’haurà d’acabar d’integrar en la històrica entitat dels Mora i els Aristot ha procedit les darreres hores a canviar la seva retolació. I el topònim Sabadell desapareix de qualsevol denominació seguint els acords establerts en l’operació de compravenda formalitzats fa uns mesos.

Quan MoraBanc va adquirir la majoria d’accions de Banc Sabadell d’Andorra comprant la participació que en l’entitat andorrana hi tenia la matriu catalana, ja es va aclarir que els nous gestors-propietaris tenien de termini fins al 31 de març per retirar el topònim de la denominació. El procés s’ha avançat tant com s’ha pogut i la imatge i la denominació oficial ja és sols la de BSA, amb la ‘A com a símbol, una situació aquesta que no es modifica.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending