Pal-Arinsal contracta els treballadors que no rebien ajuts socials i els posa en ERTO

La mesura, acordada després de parlar amb tots els treballadors i l’administració i amb la qual EMAP dona per resolta la situació del personal, afecta onze persones

Estació de Vallnord-Pal Arinsal.
Estació de Vallnord-Pal Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

La societat explotadora de les pistes d’esquí de Pal-Arinsal (EMAP) ha contractat i posat en ERTO onze persones, de les quals set monitors, un maquinista, un agent d’explotació, una secretaria d’escola i una mainadera. Amb aquesta acció es dona per tancada la situació del personal que no s’havia pogut contractar o que tot i haver rebut tota la informació per part de l’empresa no havien rebut ajudes des d’Afers Socials.

La decisió s’ha adoptat després de diverses reunions i de contactes personals amb els treballadors que tenien dret a rebre la subvenció de Govern. L’equip de Vallnord – Pal Arinsal ha contactat de forma individual amb tots els treballadors que van demanar el seu certificat d’ajuda per conèixer l’estat de la seva situació. Finalment han estat onze els que han decidit optar pels ERTO mentre que els altres s’han acollit a les ajudes socials del Govern.

Tant la cònsol major de la Massana i presidenta d’EMAP, Olga Molné, com el director general, Josep Marticella, han remarcat que des del primer moment s’ha estat en contacte amb els afectats per intentar trobar solucions. La mateixa cònsol major ha anat informant personalment al representant del col·lectiu sobre  els contactes mantinguts amb el Govern per tal d’agilitzar les ajudes i per instar el decret que permetés l’ampliació dels ERTOS.

Comentaris (2)

Trending