MoraBanc començarà a reduir la xarxa d’oficines a partir de mitjan 2023

L’entitat que recentment ha completat l’absorció de BSA Banc treballarà a partir de principis de l’any vinent en l’ampliació de les sucursals que es mantindran operatives

La que era la seu central de BSA Banc a l'edifici Forestal de moment opera com a sucursal de MoraBanc.
La que era la seu central de BSA Banc a l'edifici Forestal de moment opera com a sucursal de MoraBanc. MORABANC

MoraBanc iniciarà a principi de l’any vinent els treballs d’ampliació d’aquelles oficines que es preveu que es mantinguin operatives després de l’absorció de BSA Banc. De moment, i fins a mitjan del 2023, tota la xarxa actual de sucursals -que suma a les històricament blaves les que fins fa unes setmanes eren grogues- continuarà donant servei als clients. Però serà a partir de la meitat de l’any vinent que se n’aniran tancant.

Segons les fonts consultades de l’entitat bancària, el grup s’ha d’anar reorganitzant després de la fusió. Les properes setmanes s’han d’acabar de polir els detalls tècnics, informàtics, i unificar del tot les polítiques comercials. Després els esforços s’encaminaran en qüestions d’índole logística com la de les oficines. Les fonts consultades han assegurat que no hi havia un a priori en relació amb quins locals quedar-se després de la fusió, però sí que és cert que la majoria de sucursals de les quals es despendrà MoraBanc serà les que corresponien a BSA Banc.

No hi havia un a priori en relació amb quins locals quedar-se després de la fusió, però sí que és cert que la majoria de sucursals de les quals es despendrà MoraBanc serà les que corresponien a BSA Banc

Des de fa temps que s’han analitzat diversos aspectes -des de localització i dimensions, a qüestions contractuals. Per ara, es manté la totalitat de la xarxa per acabar d’afinar els múltiples serrells que hi ha pendents després d’una integració bancària i perquè les obres que s’hagin de fer es puguin dur a terme amb el menor impacte possible. Per exemple, l’oficina de BSA Banc de l’avinguda Meritxell, just davant de la seu central de MoraBanc, es manté. Però es manté perquè s’ha de fer una remodelació a l’edifici central del banc històricament controlat pels Mora i els Aristot.

Compartir els dos espais durant uns mesos permetrà mantenir la capacitat d’espai necessària mentre la seu institucional de MoraBanc s’adequa a les necessitats actuals. Llavors, per exemple, la sucursal d’enfront, que corresponia a BSA Banc, deixarà de prestar els seus serveis.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending