Els gestors del Punt de Trobada avancen els treballs per desallotjar el local

Paral·lelament al procés de liquidació de l’estoc, dificultat per la manca de visitants estrangers, s’estan realitzant treballs, com ara el desmuntatge de les lletres gegants a la teulada amb el nom de l’establiment

Els treballs per retirar les lletres de la teulada ja estan pràcticament enllestits.
Els treballs per retirar les lletres de la teulada ja estan pràcticament enllestits. G. P.

El compte enrere continua inexorable per al Punt de Trobada. A finals de mes, el popular centre comercial tancarà definitivament les portes per poder retornar el terreny, amb l’edifici, a la seva propietat. Paral·lelament a un procés de liquidació que ha topat amb el tancament de fronteres que impedeix l’arribada de turistes, els gestors estan fent els treballs per a l’abandonament de l’immoble. Entre ells, la retirada dels rètols que anunciaven els grans magatzems. Les lletres ja han desaparegut totalment.

El centre comercial té previst tancar les seves portes al públic el dimecres 25 de novembre. Posteriorment els seus responsables tindran cinc dies per completar el desallotjament. Cal recordar que la Batllia va fixar el dia 30 com a data límit per deixar terreny i edifici i retornar-los a la seva propietat.

Tot i aquest marge durant el qual l’establiment ja no rebrà clients, hi ha una part important de la feina que ja fa dies que s’està realitzant. Entre els treballs a fer, el desmuntatge de les enormes lletres que a la teulada de l’edifici anunciaven el nom de l’establiment. La tasca ja està ben avançada i, de fet, tot just queden algunes de les bigues de suport.

Una vista del Punt de Trobada.

Relacionat

El Punt de Trobada engega una “liquidació total” fins al tancament, fixat pel 25 de novembre

Paral·lelament, continua el procés de liquidació de l’estoc. Un objectiu que, però, ha quedat seriosament dificultat arran de les mesures que tant a Catalunya com a França s’han adoptat per contenir la segona onada del coronavirus. De facto, tant el tancament perimetral al sud com el confinament al nord impedeixen l’arribada de visitants que eren el principal públic potencial del centre comercial.

20201111 102740
El Punt de Trobada ja no té les lletres que anunciaven l'establiment.

Comentaris (1)

Trending