El fins ara director d’inversions de Tressis s’incorpora a Vall Banc

Ignacio Perea, que també havia estat a Aegon, hauria de poder potenciar els serveis de Wealth Management de l’entitat aixoplugada pel fons voltor americà JC Flowers

Ignacio Perea.
Ignacio Perea. vall banc

Vall Banc incorpora Ignacio Perea, els darrers anys a Tressis i anteriorment a Aegon, com a director d’Inversions, subjecte que l'Autoritat Financera Andorrana (AFA) atorgui la corresponent autorització prèvia, per reforçar l’àrea d’inversions i liderar l’adaptació a la nova normativa internacional. Aquest nomenament, assegura l’entitat aixoplugada pel fons voltor americà JC Flowers, s’emmarca dins de l’estratègia de l’entitat de consolidar-se com a referent en serveis de Wealth Management.

Ignacio Perea agafa les regnes de l’àrea d’inversions “per impulsar el projecte que ja està en marxa, posant a disposició de Vall Banc la meva experiència en la transició del procés regulador cap  a MIFID II  i cap a models d’inversió responsable i sostenible”, ha explicat. Perea és llicenciat en Ciències Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid i compta amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’actius i anàlisi de riscos.

En els darrers tres anys, ha estat el director d’inversions de Tressis, on ha estat especialment actiu en impulsar la inversió sostenible. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en l’àmbit assegurador, sent durant 10 anys director d’Inversions i membre del comitè de direcció a Aegon. També ha estat conseller d’Inverseguros i ha desenvolupat càrrecs en el món de la consultoria i la banca d’inversió. A més, és analista ambiental, social i de bon govern certificat per l’EFFA i membre del programa d’emprenedoria social SID (Social Impact Doers).

Etiquetes

Comentaris

Trending