FEDA planteja 77 accions de sostenibilitat ambiental, econòmica i social

El pla creat per la companyia està previst per a iniciar-se el 2021 i es durà a terme durant tres anys

Oficines de FEDA a Andorra la Vella.
Oficines de FEDA a Andorra la Vella. FEDA

El Consell d’Administració de FEDA ha aprovat un Pla de Sostenibilitat que busca reforçar el seu compromís amb aquesta acció social, ambiental i econòmica. La companyia ha plantejat 77 accions que estan previstes per a iniciar-se el 2021 i continuar durant els tres anys vinents.

La sostenibilitat és un dels pilars estratègics de FEDA. El pla aprovat proposa 77 accions adreçades a reforçar els aspectes econòmics, ambientals i socials, tant dins com fora de l’entitat. Ja que els projectes tenen un impacte en l’entorn que cal que es mesuri i que sigui respectuós amb el medi ambient, l’entorn econòmic i la societat, la companyia vol integra la sostenibilitat dins de la seva cultura empresarial. D’aquesta manera, s’implicarà tot el personal per tirar endavant el seu compromís.

Entre les accions plantejades es troba la continuïtat del pla de mobilitat sostenible o el càlcul anual de la petjada de carboni de l’entitat. Com a novetat en l’apartat ambiental, s’integrarà la millora de l’eficiència energètica de l’edifici de serveis, entre altres. En l’àmbit social es farà referència a l’anàlisi del clima laboral, la implantació del pla d’igualtat de gènere, o la digitalització de les relacions amb els clients. Per últim, econòmicament es preveuen formacions en matèria de sostenibilitat i una incorporació de criteris relacionats en els procediments de selecció i avaluació dels proveïdors.

Etiquetes

Comentaris

Trending