L’empresa dels cursos de ‘setter digital’ assegura que els reclamants no tenen dret a reemborsament

Enrique Moris defensa la idoneïtat de les seves formacions, està col·laborant amb Consum per aclarir la situació i assegura que les persones que se senten estafades el que estan fent és intentar “coaccionar-nos de forma coordinada utilitzant mentides”

Enrique Moris en una de les seves múltiples aparicions en vídeos al Youtube.
Enrique Moris en una de les seves múltiples aparicions en vídeos al Youtube.

L’empresa formalment establerta a Andorra que ofereix cursos en línia per a esdevenir ‘setter digital’ i guanyar salaris més que notables en poc temps assegura que els reclamants que han endegat diverses accions legals el darrer mes “no tenen dret legalment” a la devolució dels diners que han abonat. El principal impulsor dels cursos, Enrique Moris, que defensa la qualitat de la formació que ofereixen, acusa els reclamants d’actuar “de forma coordinada intentant coaccionar-nos per rebre els seus diners” tot “utilitzant mentides”.

Moris és el soci fundador i administrador únic de Retsinnal Group SLU, la societat que hi ha rere cursets com el de ‘setter digital’. Dita societat està establerta a Encamp i el seu comerç formalment opera des d’un ‘coworking’ a l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella. Les darreres setmanes, diverses persones inscrites a l’esmentat curset han promogut reclamacions davant del departament de Consum de Govern després de fer accions similars a Espanya. Consum ha confirmat haver rebut diverses reclamacions que, han explicat fonts governamentals, s’estan estudiant.

Captura de pantalla del lloc web de 'setter digital'.

Relacionat

Allau de reclamacions contra una empresa que garanteix feina fàcil i elevats beneficis

Les mateixes fonts han explicat que des de Consum estan trobant plena col·laboració en l’empresa que, ara per ara, està aportant tota la documentació que se li està demanat. Moris ha confirmat aquest extrem i ha deixat clar que si la policia també la sol·licita, també tindrà accés a la documentació escaient. “Portem dedicats al sector de l’educació en línia més de quatre anys i comptem amb 21.000 alumnes de pagament entre totes les nostres formacions en línia. En el cas de Setter Digital comptem amb gairebé un miler d’alumnes.”

El departament de Consum de Govern ha confirmat la recepció d’un bon grapat de reclamacions que està analitzant i assegura que, per ara, Retsinnal Group està responent a totes les demandes de documentació que li estan fent

El ‘broker’ i expert en màrqueting digital ha deixat clar que, segons el que li consta, hi ha un grup de divuit persones que estan promovent les reclamacions i altres actuacions per oferir “una imatge de la nostra empresa que no és real”. És més, Moris es demana, tot explicant les garanties que ofereix el programa formatiu, “¿quina empresa que es dediqui a estafar dona una garantia de devolució?”. Amb tot, però, considera que els reclamants “legalment no hi tenen dret”.

I exposa que “en el nostre programa tenim disponible una garantia per rebre els diners de tornada i cancel·lar el finançament sempre i quan se segueixin una sèrie de punts, entre els quals hi ha “haver acabat el 100% de la formació, haver passat (i aprovat) l’examen d’accés a la borsa de pràctiques, haver postulat almenys a 20 vacants de la borsa de pràctiques; haver contactat com a mínim a 50 empreses de formació utilitzant la metodologia que els ensenyem al nostre programa”.

I afegeix: “Si amb tot això (i lògicament demostrant-ho) no han rebut una sola oferta laboral, els reemborsem els diners i els cancel·lem el finançament”. Moris conclou: “Com dic, és tan fàcil com que tenim una garantia. Si algú vol un reemborsament només ha d’activar-la seguint el pas a pas que especificat en els termes firmats”.

Comentaris (9)

Trending