Comencen els nous espectacles a Caldea

Des del pròxim dissabte fins al 28 d’agost, al Termolúdic es podran veure uns espectacles d’acrobàcies, tant al matí com a la nit, i a Inúu, un xou de pole dance amenitzat pel violinista Javi Lin

Una actuació del violinista Javi Lin
Una actuació del violinista Javi Lin Caldea

Caldea estrena els nous espectacles musicals i d’acrobàcies de l’estiu. Des del 17 de juliol i fins al 28 d’agost, al Termolúdic s’incorpora cada dia l’espectacle LUNNA, amb una sessió a les 12 h i un xou d’acrobàcies amb teles i la música en directe del violinista Javi Lin a les 21:40 h. Els xous amb artistes arriben a Caldea prop de 17 mesos després de l’última exhibició, Lumière, que va haver de ser cancel·lada a causa de la pandèmia.

L’espectacle LUNNA s’escenificarà a la llacuna central del Termolúdic en dues sessions i amb la col·laboració d’uns artistes d’excepció. A la matinal de les 12 h, el duo d’acròbates italianes de la companyia Ada Ossola ‘Art and Elegance’ oferirà un xou de ‘pole dance’ amb una clara orientació familiar. Per la nit, les artistes lliscaran per unes teles aèries per realitzar figures impossibles des del sostre de vidre de l’spa i aniran acompanyades per Javi Lin al violí. L’artista, d’origen taiwanès i reconegut arreu del món, aterra de nou a Caldea amb el seu violí elèctric, sincronitzant els ritmes més actuals amb jocs de llum i d’aigua. Algunes sessions comptaran amb la violinista Silvia Carvajal com a cover de Lin.

Uns minuts abans, a la terrassa exterior d’Inúu es podrà veure un xou que combinarà els sons transgressors del violí de Lin amb una representació de ‘pole dance’. Aquest espectacle ‘outdoor’ es farà cada nit a les 21 h en el marc dels COCKTAIL NIGHTS, unes sessions amenitzades per la música d’una DJ en directe en les quals s’ofereix un còctel de franc amb la compra de l’entrada.

L’horari d’obertura del juliol del Termolúdic, Orígens i Inúu és de 10 h a 22 h, excepte els dissabtes que és de 10 h a 23 h 59. A l’agost, tots els spas tancaran a la mitjanit. A banda de l’accés als spas, tots els visitants poden continuar gaudint de la gastronomia thai-japonesa al Restaurant Siam Shiki que compta amb terrassa – lounge amb vista a les muntanyes o escollir el nou Restaurant BLU al Termolúdic.

Comentaris

Trending