Comença la selecció de l’equip que s’encarregarà de dissenyar el projecte de l’hotel de Caldea

El procés, de caràcter internacional, finalitzarà el 31 de juny d’enguany amb la selecció d’un arquitecte, enginyers i tècnics especialistes en noves tecnologies

Una imatge de la presentació del projecte.
Una imatge de la presentació del projecte. Caldea

Caldea ha començat la selecció de l’equip que dissenyarà el projecte de l’hotel que s’ubicarà a la Torre de l’spa. El procés es farà en dues fases, una primera de preselecció de candidatures i una segona de concurs d’idees. Podran optar al procés els professionals col·legiats en qualsevol col·legi oficial d’Andorra, Espanya i França amb experiència en “projectes moderns en els quals conviuen amb harmonia tecnologia i sostenibilitat” i l’objectiu és comunicar el guanyador durant el més de maig.

Els requisits per participar en el procés seran comptar amb un equip tècnic format, com a mínim, per un arquitecte especialista en eficiència energètica i arquitectura bioclimàtica, un equip d’enginyers, un d’instal·lacions i un d’estructura especialista en murs cortina, així com un interiorista i uns tècnics en noves tecnologies (il·luminació i domòtica). Els interessats hauran de superar dues fases i en un primer estadi només hauran de configurar un dossier per presentar els currículums de tots els membres de l’equip i els treballs similars fets anteriorment.

D’entre totes les candidatures, se seleccionaran fins a cinc equips, dels quals es valorarà el perfil tècnic de cada membre i el del grup i la qualitat tècnica i artística dels projectes elaborats, que han de tenir un caràcter innovador i una clara orientació a una “arquitectura mediambientalment conscient”. Els equips seleccionats en aquest primer tram del procés podran participar en el concurs final d’idees i presentar un primer esborrany amb la seva proposta. 

El primer bloc de documentació amb el resum curricular i el ‘book’ de treballs s’haurà d’enviar al correu electrònic direcciost@caldea.com abans de l’1 de març del 2021. El dia 1 d’abril es confirmaran els finalistes d’aquesta primera fase, que seran els que podran presentar-se al concurs d’idees. El termini per presentar la proposta serà el 3 de maig i el procés culminarà a principis del mes de juny amb l’elecció de l’equip de projecte del Caldea Hotel. Respecte a les obres de construcció, haurien de començar a la tardor.   

Comentaris (2)

Trending