La CEA i els distribuïdors de begudes i alimentació recullen fons per ajudar Ucraïna

La patronal ha obert un compte on es poden fer donatius mentre que AIDABA, l’associació que aplega les empreses del sector, ha fet una primera aportació material de quinze palets d’aigua

Cadena i Prat es donen la mà per segellar la col·laboració.
Cadena i Prat es donen la mà per segellar la col·laboració. CEA

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) impulsa des d’avui una campanya de recollida de fons per ajudar la població ucraïnesa afectada pel conflicte bèl·lic. Aquesta iniciativa està adreçada a tota la ciutadania i molt especialment als associats i associades de l’entitat. De fet, es fa conjuntament amb l’Associació d’Importadors i Distribuïdors d’Alimentació, Begudes Alcohòliques i Vins (AIDABA), que ja ha aportat quinze palets d’aigua. El material s’enviarà a través dels combois de Creu Roja.

Des de l’ONG s’ha explicat a la CEA que, ara mateix, les principals necessitats de la població ucraïnesa són l’aigua i els medicaments. En aquests materials se centra doncs la campanya, de cara al tercer comboi que està previst surti des d’Andorra a finals de març. L’objectiu és “mitigar els efectes de la guerra a Ucraïna”. El president de l’AIBADA, Jordi Prat, destaca que “tots ens sentim concernits pel conflicte, i hem de mirar d’aportar el nostre granet de sorra.”

La CEA obre des d’aquest dijous un compte corrent (BANC SABADELL ANDORRA: AD39.0008.0007.1612.0019.5764 (SWIFT:BSANADAD) per tal de recollir donatius que es lliuraran íntegrament a la Creu Roja Andorrana amb l’objectiu que l’ONG andorrana pugui adquirir medicaments i altres productes de primera necessitat. El seu president, Gerard Cadena, apunta que “qualsevol aportació serà bona i que amb aquests diners es podrà adquirir allò que faci més falta en cada moment, vist que les necessitats de la població ucraïnesa són evolutives”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending