Les agències de viatges recorden que les limitacions a Catalunya i França no impedeixen viatjar

Actualment, recorden les empreses, es pot viatjar sense restriccions a la majoria de països del món tot i que no es pugui fer als dos estats veïns

Comentaris

Una avió enlairant-se en les immediacions de la torre de control de l'aeroport del Prat.
Una avió enlairant-se en les immediacions de la torre de control de l'aeroport del Prat. ARXIU

L’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra aclareix que els ciutadans d’Andorra poden viatjar lliurement malgrat les limitacions de mobilitat dels països veïns. Malgrat la situació de confinament parcial que hi ha a Catalunya i a França, els ciutadans  andorrans que vulguin viatjar a l’estranger més enllà d’aquests dos territoris poden fer-ho desplaçant-se sense problemes als aeroports i estacions de tren tant de França com d’Espanya.

En el cas que es trobin controls, podran acreditar que es desplacen cap a l’aeroport per emprendre un viatge a l’estranger. Actualment, es pot viatjar sense restriccions a la majoria de països del món tot i que no es pugui fer als dos estats veïns. Si algun ciutadà té previst fer un viatge a l’estranger, pot consultar les mesures de sanitat i seguretat en el país de destí a qualsevol de les agències de viatges que formen part de l’associació. Des de l’agència se l’assessorarà i se l’ajudarà en tot el que sigui necessari.

Comentaris (2)

Trending