ACTINN i Ingeni Coworking signen una col·laboració per potenciar la innovació i l'emprenedoria

L’aliança permetrà al clúster gaudir de les instal·lacions del centre de treball, mentre que l’espai d’emprenedoria passa a formar part de la xarxa de membres del club d’empreses

Comentaris

La signatura de l'acord a Ingeni Coworking
La signatura de l'acord a Ingeni Coworking Sit Comunicació

L’espai de coworking i ecosistema d’emprenedoria, Ingeni Coworking, i el clúster de la tecnologia i la innovació al Principat, ACTINN, han signat avui un acord de col·laboració per tal d’unir els seus esforços amb l’objectiu de potenciar i accelerar les capacitats tecnològiques i d’innovació de les empreses andorranes. Aquesta aliança també és una oportunitat per connectar el talent emergent i les empreses més consolidades del país.

L’acord establert aquest matí entre Albert Moles, president d’ACTINN i els socis d’Ingeni Coworking, Joan Prat, Antoni Viola i Àngel Espar, permetrà al clúster gaudir de les instal·lacions del centre de treball. Per la seva part, Ingeni Coworking passa a formar part de la xarxa de la cinquantena d’empreses del Principat membres d’ACTINN.

Els representants d’Ingeni Coworking han fet èmfasi en el fet que aquesta col·laboració entra en el marc d’iniciatives de responsabilitat social de l’espai per ajudar les associacions del país, i han explicat que un dels propòsits és que la seva activitat tingui un impacte positiu en la societat, ajudant a transformar el seu model econòmic i a resoldre problemes socials i mediambientals.

Des d’ACTINN, han agraït el suport i se’ls hi ha donat la benvinguda. A més, s’ha valorat molt positivament la seva incorporació al clúster, ja que és una oportunitat per estar més present en el sector de l’emprenedoria, proporcionant una oportunitat per poder connectar el talent emergent i les empreses més consolidades del país.

Comentaris

Trending