Els veïns del Camp de Perot que han de comprar el pis comencen les mobilitzacions

Dimarts hi haurà una trobada amb el Raonador del Ciutadà mentre valoren el cost de la compra

-
-
Els veïns dels blocs del Camp de Perot a Sant Julià de Lòria que van rebre una carta on se'ls oferia la prioritat de comprar el pis on viuen en règim de lloguer s'han començat a moure davant la possibilitat d'haver de deixar el seu habitatge. Mentrestant, fan números per saber el cost de la compra.

El preu del metre quadrat en aquella zona de la parròquia laurediana està entre els 2.400 i els 2.700 euros. En el cas dels veïns que viuen en un primer o un segon una xifra que estarien disposats a pagar són uns 200.000 euros tenint en compte que els edificis es van construir l'any 1997.

El que ara per ara ja no està tan clar és que si no el compren hagin de marxar. Diversos particulars de Sant Julià de Lòria que han trucat al telèfon de la societat que gestiona els pisos s'han trobat amb la resposta que aquests es vendran als seus actuals llogaters o no es vendran. Aquesta informació contrasta amb el contingut de la carta que van rebre on es deia que en el cas que ells no estiguessin interessats en adquirir-los se'ls oferiria a terceres persones.

Pel que pugui ser, però, alguns veïns s'han començat a moure, primer amb el Raonador del Ciutadà i posteriorment no descarten anar a veure el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral que ha mostrat la seva preocupació pel tema de l'habitatge a la parròquia. 

L’Agència de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) ha donat un mes als arrendataris perquè prenguin una decisió que han de comunicar com a molt tard el pròxim dia 14. Es tracta de 43 veïns.

Comentaris (6)

Trending