Els veïns del Camp de Perot fan ofertes pels pisos més baixes que les dels taxadors i l'AREB es compromet a estudiar-les

S'han reunit amb els cònsols de Sant Julià per mostrar-los la seva preocupació

-
-
Aquest divendres ha acabat el termini perquè els llogaters dels pisos de Camp de Perot a Sant Julià de Lòria comuniquessin a l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries (AREB) si estaven interessats o no en comprar el seu habitatge. En la majoria dels casos les propostes presentades són més baixes que les fetes pels taxadors.

Hi ha ofertes que estan al voltant dels 200.000 euros i fins i tot per sota d'aquesta quantitat. Alguns dels llogaters han fet càlculs amb la hipoteca. L'objectiu és poder pagar cada mes el mateix, més o menys, que de lloguer perquè al final, passats uns quants anys, el pis pugui ser seu. L'AREB ha dit que estudiaran les seves propostes però no han donat un termini.

A l'espera d'aquesta, un grup dels veïns s'ha reunit amb els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina. Els han transmès la seva preocupació que va lligada a la manca de pisos ara mateix a la parròquia i on, actualment, només se'n troben fora del nucli urbà, a Fontaneda, Aixirivall, i a l'espera que s'acabin els que s'estan construint a Nagol. Els pocs que hi ha al centre han experimentat un augment de preu fruit de l'alta demanda.

Anteriorment, una representació dels veïns es va reunir amb el Raonador del Ciutadà. Marc Vila els va recordar que la llei contempla que no sigui tan senzill fer fora algú d'un pis de lloguer.

Comentaris (1)

Trending