Els treballadors del Punt de Trobada faran una marxa reivindicativa el 14 de març “en defensa de la nostra feina i el nostre futur”

Els empleats conviden familiars, amics i coneguts a protagonitzar l’acció “més multitudinària mai feta a Andorra” per fer sentir el seu enuig per ‘mal tracte’ del Govern i la situació judicial que viu l’empresa

El Punt de Trobada o com s\'aproxima una \'dura\' batalla judicial
El Punt de Trobada o com s\'aproxima una \'dura\' batalla judicial
La prohibició de girar a l’esquerra a la carretera general CG-1 a l’altura del Punt de Trobada, la denegació d’una solució o de la construcció d’una rotonda per part del Govern, els pegats amb la línia d’autobús que no convencen ni treballadors ni clients i l’amenaça judicial més que real de desnonament de l’hipermercat han portat els empleats del centre comercial lauredià a convocar una marxa pacífica però clarament reivindicativa pel dia de la Constitució.

Portaveus dels treballadors d’E. Leclerc Punt de Trobada han anunciat aquest diumenge que el 14 de març preveuen dur a terme una acció reivindicativa “en defensa de la nostra feina i del nostre futur”. L’objectiu dels empleats del centre comercial més proper a la frontera hispano-andorrana és protagonitzar, juntament amb familiars i amics de l’empresa, “la marxa més multitudinària mai feta a Andorra”.

Representants dels empleats del Punt de Trobada entraran aquest dilluns al departament de tràmits de Govern la sol·licitud d’autorització de la reivindicació. “Farem una marxa blanca, pacífica però reivindicativa, aprofitant un dia tan simbòlic com el de la Constitució d’Andorra”. Per això preveuen sortir caminant “des de Punt de Trobada a les onze del matí fins a arribar a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella, on ens concentrarem per fer sentir la nostra veu, i els nostres drets com treballadors i com a ciutadans”.

Comentaris

Trending