Els promotors de la promoció de luxe a la Borda Nova esperen iniciar les obres el setembre

La divisió Real Estate d’OD Group, un hòlding liderat per l’empresari eivissenc Marc Rahola, nebot de l’exministre espanyol Abel Matutes, edificarà 160 habitatges en un espai de 10.428 metres quadrats

Simulació de com quedaria la promoció en l'espai de la Borda Nova.
Simulació de com quedaria la promoció en l'espai de la Borda Nova.
El grup eivissenc OD Group, que va adquirir la parcel·la de la Borda Nova gairebé davant per davant de l’Estació Nacional d’Autobusos, en què inicialment s’hi projectava un parc aquàtic ha anunciat aquest dilluns que té la voluntat d’iniciar, el setembre, les obres de construcció de 160 habitatges de luxe.

Una de les divisions d’OD Group, la marca OD Real Estate, portarà a Andorra el projecte The White Angel, el de major valor afegit d’un hòlding de serveis immobiliaris i gestió hotelera liderat per l’empresari Marc Rahola Matutes, nebot de l’exministre espanyol del PP Abel Matutes. S’estima que la construcció tindrà una durada de dos anys i mig a partir del setembre, quan està prevista la posada en marxa dels treballs. 

El projecte The White Angel Andorra, localitzat a la parcel·la de la Borda Nova, disposa de més de 10.428 m2 que permetrà construir fins a 160 habitatges exclusius. Els projectes The White Angel es caracteritzen per ser el nou concepte de propietats exclusives del grup espanyol amb un disseny de avantguarda i màxima qualitat. La localització és un dels punts forts on es busquen entorns estratègics. La Borda Nova respon a la perfecció a les necessitats i a l’entorn requerit per The White Angel.

Andorra ha estat l’aposta com a primera localització dins de l’estratègia d’expansió internacional per a OD Real Estate i on es considera que aportarà grans avantatges pel país. Rahola, destaca que des d’OD Real Estate estan "molt contents i orgullosos que el nostre primer projecte immobiliari internacional com a OD Real Estate sigui a Andorra per la seva cultura, entorn natural i dinamisme en la inversió. Per això hem volgut apostar per a una ambiciosa promoció amb la nostra marca immobiliària d'alta gama, The White Angel."

 

Comentaris (1)

Trending