Els panells de trànsit incorporen informació meteoròlògica

També es donaran avisos de Protecció Civil

Un panell amb la informació de Protecció Civil
Un panell amb la informació de Protecció Civil
Els panells de trànsit ja incorporen informació meteorològica i avisos de Protecció Civil. Aquests diversos dies s'han fet proves amb Mobilitat, el Servei Meteo d'Andorra i Protecció Civil. Els consells serviran per augmentar la seguretat en la conducció.

Després d'un període de proves, els panells de trànsit de la xarxa viària del país ja informen de la previsió del temps i difonen els avisos de Protecció Civil com es fa en altres països. La mesura ha de servir per contribuir a augmentar la seguretat en la conducció, en un país com Andorra on la meteorologia canvia ràpidament i on la situació pot variar d'una parròquia a l'altra.

El bateig dels panells amb la nova informació es va fer dijous i divendres d'aquesta setmana amb els anuncis de previsió de tempestes, que van descarregar amb força en diverses parròquies el vespre-nit dels dos dies.

Fins ara, els panells informaven de l'estat del trànsit, de la posada en marxa de les campanyes de prevenció i es difoninen missatges per respectar les normes de circulació i per no circular amb més velocitat de la permesa.

Comentaris

Trending