Els ‘makers’ continuen produint material per a sanitaris i col·lectius de risc

El grup declina per manca de possibilitats confeccionar viseres protectores i obre portes per als ciutadans en general

-
-
L’equip d’Andorra Makers continua produint material. De fet, i des de ja fa moltes setmanes, estan elaborant desenes de viseres protectores i d’obre portes, que cada dia tenen més èxit. Ara per ara, però, la seva producció va exclusivament dirigida per a personal sanitari i per a col·lectius de risc o que degut a la naturalesa de la seva actuació estan evidentment molt més exposats al coronavirus que la resta de la ciutadania. 

Els ‘makers’ han hagut d’aclarir públicament que ara per ara no poden donar resposta a la ciutadania en general perquè la seva producció, encara que ha incrementat de molt des de l’inici de la constitució del grup, que va néixer via xarxes socials, encara no dóna a l’abast. “A causa de la nostra limitada capacitat de producció, de moment només servim sanitaris i personal essencial. A mesura que la situació s’equilibri, farem tot el possible per arribar als altres col·lectius”, han aclarit des del grup.

Andorra Makers també s’ha referit a través dels seus perfils informatius a les xarxes al preu de les viseres protectores o dels obre-portes: “Volem tornar a aclarir que el nostre treball és altruista per donar un cop de mà al nostre país i als nostres personal essencials.” El grup ha rebut els darrers dies diverses aportacions privades i parapúbliques de material, com ara acetats, per poder continuar confeccionant els seus productes.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending