Els joves del PS impulsen els ‘Cafès Socialisto’ per copsar les inquietuds i propostes de la joventut andorrana

El col·lectiu té intenció de celebrar les trobades dues vegades el mes, essent la primera cita el 25 de febrer

Comentaris

-
-

La Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA) impulsarà una sèrie de trobades informals amb el col·lectiu amb l’objectiu de poder copsar inquietuds, idees, necessitats i preocupacions. Els actes, que s’anomenaran ‘Cafè Socialisto’, començaran a partir del 25 de febrer. L’impuls d’aquestes reunions va ser un dels aspectes que es van abordar en l’assemblea de l’entitat celebrada aquest cap de setmana, on també es va renovar els càrrecs i es va acordar impulsar una major relació amb organismes similars dels Estats veïns.

La voluntat de la JSA és mirar de celebrar dues d’aquestes trobades dues vegades al mes. No tindran cap eix temàtic concret sinó que la intenció és que, justament, els aspectes a abordar siguin proposats per part dels assistents. El primer ‘Cafè Socialisto’ tindrà lloc el dia 25 de febrer, en un lloc encara per determinar i que es comunicarà via xarxes socials, a partir de dos quarts de vuit del vespre. 

El coordinador de la JSA, Pere Baró, ha explicat que “la idea és parlar de temes d’actualitat i de preocupacions de joves” i ha remarcat que tots els del país “estan convidats per poder escoltar-los”. I és que, ha remarcat el que vol l’entitat és “representar-los i que parlin d’una forma més distesa i, fins i tot més divertida”. Baró ha avançat la intenció de fer partits en aquestes trobades a polítics del Partit Socialdemòcrata, tant càrrecs electes com consellers generals o comunals com membres dels òrgans de direcció “perquè creiem que és important que vinguin i prenguin nota” del que reclamen els joves.

L’entitat també va acordar la seva participació en la Unió Internacional de Joventuts Socialistes que tindrà lloc del 14 al 17 de març a Madrid, sota la temàtica ‘Neoliberalisme i el populisme al Mediterrani’ així com iniciar els passos per establir col·laboració amb les Joventuts Socialistes Europees (YES) i amb la Joventut Socialista Catalana per començar a teixir aliances i contactes a esferes internacionals. L’assemblea també va servir per renovar els càrrecs directius de l’entitat. Així, Pere Baró continuarà com a coordinador i Liliana Ribeiro i Cristina Valen com a secretària i tresorera respectivament. Els vocals seran Joao de Melo i Marlen Maldonado.

Etiquetes

Comentaris

Trending