Els empleats del Punt de Trobada temen que amb el canvi a Pyrénées puguin estar uns tres mesos a l'atur

Calculen que el centre comercial pot estar tancat un trimestre mentre entra el nou llogater

-
-
Els treballadors del Punt de Trobada estan neguitosos perquè creuen que amb el canvi de llogater poden estar un període de temps a l'atur, que estaria, segons els seus càlculs entre els tres i els quatre mesos. Caldrà fer obres per adequar el centre comercial ja que l'orientació del negoci serà diferent a la d'ara

Els empleats consideren que estar un trimestre o més a l’atur els pot portar problemas perquè tenen despeses i hi ha casos en que el matrimoni treballa al centre comercial. “Encara que anem a l’atur, els ingressos no seran els mateixos”, diu un dels treballadors.  Ell, com la resta, està a l’espera de l’obertura de l’oficina d’orientació a l’empleat que obrirà en els pròxims dies Pyrénées. “Ens han d’aclarir dubtes perquè en tenim molts”, afegeix.

Entre aquests dubtes, hi ha el lloc de treball que ocuparan, si es respectarà l’antiguitat  i els torns de vacances. Pels moments alguns treballadors s’han adreçat a la Unió Sindical d’Andorra (USdA) per intentar trobar respostes a alguns dels interrogants que tenen. 

L’USd’A  ha posat els seus serveis jurídics a l’abast del persona. El secretari general de l'organització sindical, Gabriel Ubach ha mostrat la tremenda preocupació per l’impacte que pot tenir el canvi d’explotador del Punt de Trobada. No obstant això ha recordat que caldrà exigir al nou operador del centre comercial, vist que l’activitat econòmica no canviarà, que es faci càrrec de la totalitat de la plantilla.

Comentaris (3)

Trending