Els comuns no multaran a les zones blaves i verdes mentre s'allargui la situació d'emergència sanitària

Escaldes-Engordany obre les tanques dels aparcaments a l'aire lliure

Vehicles aparcats a la zona blava de l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria.
Vehicles aparcats a la zona blava de l'avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià de Lòria.
Els comuns han decidit no multar els vehicles aparcats a les zones verdes i blaves de les parròquies mentre s'allargui la situació d'emergència sanitària provocada pel coronavirus. En el cas d'Escaldes-Engordany, s'han obert també les tanques dels aparcaments a l'aire lliure. Els serveis de circulació han aturat els controls.

A Andorra la Vella i en aquests dies excepcionals, els agents comunals deixen en segon terme la vigilància dels parquímetres per prioritzar altres tasques. A Sant Julià de Lòria, el comú ha anunciat per mitjà de les xarxes socials que no es multarà els vehicles aparcats al carrer en les zones verdes i blanques i que no tinguit el corresponent tíquet del parquímetre.

El comú de Canillo informa que que les zones blaves de la parròquia seran gratuïtes fins a nou avís, per tal d'evitar desplaçaments i sortides innecessàries dels domicilis, i alhora evitar el contacte amb els parquímetres per no propagar el contagi del COVID-19. Recorden que el Codi de la Circulació s'ha de respectar. Les zones blaves i verdes també han quedat sense efecte a la parròquia d'Encamp. 

El comú d'Ordino permetà l’aparcament gratuït a les zones d’estacionament blaves, verdes i en tots els aparcaments exteriors comunals. A la Massana i després de parlar amb l'empresa que té la concessió dels parquímetres s'ha acordat també que les zones d'aparcament siguin de franc. Els pàrquings amb barrera continuaran tenint la primera hora gratuïta.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending