Suport socialdemòcrata a xarxes a la figura de Pere López

Membres del partit destaquen la tasca feta pel líder de la formació i el “servei i la dedicació” al país, a la vegada que molts desitgen que tard o d’hora “torni amb forces”

López, amb Gerard Alís, marxant de la sala de premsa del PS.
López, amb Gerard Alís, marxant de la sala de premsa del PS. G. P.

L’anunci de la retirada de la política de Pere López ha aixecat reaccions de suport per part de qui han estat els seus companys de formació. Ho han fet via xarxes socials. Li han volgut agrair la tasca feta i, sobretot, han destacat el seu compromís amb el projecte del Partit Socialdemòcrata. Algun missatge de suport ha arribat també des de l’estranger, com ara la piulada de l’historiador català, Josep Lluís Alay.

Un dels primers a reaccionar ha estat qui serà el substitut de López al grup parlamentar. Pere Baró ha volgut agrair-li el teu esforç per defensar el país i el PS”. De fet, ha destacat que “ets una persona de país que ho ha donat tot”. A la vegada, ha admès que López és “el meu pare polític” i li demana que s’agafi temps, “descansa i torna amb forces”. A la vegada, també ha assegurat que “assumeixo amb honor i responsabilitat el càrrec de conseller general” i apunta que ho fa amb “humilitat per aprendre i defensar el programa socialdemòcrata i la ciutadania”.

Des de l’executiva de la formació, Joao de Melo ha indicat que “tinc un respecte gegant pel Pere”, tot posant en relleu que “en la seva posició, molt probablement hagués fet el mateix”. Li ha volgut agrair “el teu servei i la teva dedicació” tot lamentant que “ha estat poc valorada, al meu entendre”.

Per la seva banda, qui ha estat companya al grup parlamentari els darrers quatre anys, Susanna Vela, ha expressat “respecte per la decisió. També ha volgut explicitar que “sense ell, les seves conviccions, el seu treball i la seva passió el projecte socialdemòcrata no seria”. Al mateix temps, ha volgut agrair-li “tota la tasca que has fet i haver-me donat la possibilitat d’acompanyar-te en aquest viatge”.

Els comentaris han arribat també per part de ciutadans sense vinculació directa al PS. I, també, de l’estranger, com ara la piulada de l’historiador català Josep Lluís Alay, molt vinculat a l’expresident català, Carles Puigdemont. En especial, ha recordat que “ha estat un gran representant d’Andorra aquests darrers anys a Europa; sap greu que deixi la política però espero que torni aviat”.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending