Miró i Sanchiz celebren el retrobament socialdemòcrata i es veuen amb força a Andorra la Vella

La candidatura territorial de PSSDP+ es mostra “contenta i il·lusionada” i està convençuda que el desgast passarà factura a Demòcrates perquè “sempre afecta al que està manant”

Carme Garcia, Dolors Carmona, Marian Sanchiz, el cònsol David Astrié, Joaquim Miró i el secretari general comunal Àngel Grau.
Carme Garcia, Dolors Carmona, Marian Sanchiz, el cònsol David Astrié, Joaquim Miró i el secretari general comunal Àngel Grau. Toni Solanelles

Són les cares visibles de la parròquia on, a priori, més probabilitats de guanyar té l’aliança socialdemòcrata. Joaquim Miró i Marian Sanchiz són els caps de la llista de PSSDP+ a Andorra la Vella i es mostren “contents i il·lusionats” i amb esperança “de guanyar”. De fet, i tot i celebrant el retrobament socialdemòcrata, estan convençuts que el desgast passarà factura a Demòcrates, perquè “sempre afecta aquell qui està manant”.

Miró i Sanchiz han acudit al comú d’Andorra la Vella per fer costat, en aquest cas, als presentadors de la candidatura, en aquest cas la consellera comunal Dolors Carmona i Carme Garcia, que a banda de ser una molt bona aliada de Sanchiz és, també, l’esposa de Jaume Bartumeu. També els acompanyava el secretari d’organització del PS, Pere Baró. Tots plegats amb ganes que s’iniciï el ball i optimisme respecte del resultat final malgrat “aquesta última sorpresa d’última hora que ens ha ofert el senyor Pintat”, ha destacat Miró.

Marian Sanchiz ha destacat que allò important és “servir Andorra” i ha destacat “la fortalesa de l’aliança” en vista a tornar a aportar aquella “esperança que el país ha perdut des de fa anys”. Ha estat la representant progressista a la candidatura qui més contenta s’ha mostrat pel retrobament socialdemòcrata. “És allò natural i el que tocava” a partir d’una gran coincidència programàtica. Miró també ha admès que la suma de forces ha estat un dels elements que l’ha fet decidir a concórrer a la reelecció.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 11.57.13

El cap de llista de la territorial socialdemòcrata tenia inicialment pensat deixar la primera línia política després dels quatre anys al Consell. Però hi torna. “Sí que hi fa l’aliança”, ha reconegut Miró, alhora de reconsiderar la seva decisió primera. L’empresari i polític ha destacat que ara el sector de centre esquerre s’ha unit després que que “fa quatre anys molts ens ho van demanar” i es va acabar formalitzant una aliança que no va anar com s’esperava.

Ara, el que cal és posar tota la carn a la graella, han vingut a dir els candidats, i que el desgast tant al comú -amb Marsol com a principal adversària- i també al capdavant del Govern passi factura als demòcrates. “Evidentment afecta més als que manen que aquells que pretenem ocupar la plaça que ells volen retenir”, ha sentenciat Miró.

Comentaris

Trending