Concòrdia reclama que la campanya se centri en debatre sobre idees i no en pactes postelectorals

L’exsecretari general de Govern amb Toni Martí Jordi Casadevall serà el número 3 a la nacional de la formació liderada per Cerni Escalé i Núria Segués

Xavier Espot saluda el candidat de Concòrdia en arribar a l'edifici administratiu amb altres companys de la formació.
Xavier Espot saluda el candidat de Concòrdia en arribar a l'edifici administratiu amb altres companys de la formació. Toni Solanelles

Concòrdia espera que la campanya electoral esdevingui “un debat que torni a les idees i que no se centri en les qüestions de pactes electorals i demés”, ha reclamat Cerni Cairat, un dels promotors de la formació i que ha fet de presentador de la candidatura nacional juntament amb Francesc Alay. L’exesecretari general de Govern amb Toni Martí Jordi Casadevall serà el número 3 de la llista que encapçalen Cerni Escalé i Núria Segués.

Rere Escalé, Segués i Casadevall, el major dels dos fills del president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, Concòrdia hi tindrà el professor universitari Jordi Cantons i la judoca olímpica Laura Sallés. La candidatura de Concòrdia ha estat la primera que s’ha formalitzat a l’edifici administratiu. Segons Cairat, la candidatura representa la “coralitat i la transversalitat de Concòrdia” i “estem molt contents i orgullosos de la llista que presentem”.

La delegació concordiana havia previst acudir a Prat de la Creu a 2/4 de 9. Ho han fet una mica més tard i després que el cap de Govern, Xavier Espot, hagués ja arribat a l’edifici administratiu. Espot ha rebut la delegació de Concòrdia remarcant, amb humor, que es tractava dels primers en presentar llista. “Perquè després diguin que els joves no es lleven d’hora”, ha deixat anar Espot. Tot seguit, a la sala noble de la tercera planta de l’edifici s’ha iniciat a porta tancada la validació de suports.

Cairat, que essent de Sant Julià ha expressat “sorpresa” per l’absència de Terceravia, “una notícia que no esperàvem”, ha preferit més no donar-hi més volts fins que “no en fem l’estudi i la valoració pertinent”, amb tot, i deixant clar que la presentació de la candidatura és “només el primer pas i ara toca treballar amb tot l’equip”, ha assegurat que més que batusses electorals, “Andorra el que necessita justament és concòrdia”.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 13.47.08

-seguirà ampliació-

Comentaris (11)

Trending