El Raonador es remet a la llei per calmar els ànims dels veïns del Camp de Perot

Diu que amb la nova legislació no és tan fàcil fer fora algú del seu habitatge

-
-
El Raonador del Ciutadà, Marc Vila ha rebut una representació dels 43 veïns de la urbanització Camp de Perot de Sant Julià de Lòria. Vila ha dit que amb la legislació actual és més difícil fer fora un llogater del seu pis i ha calmat, d'aquesta manera, els ànims dels veïns-

Marc Vila també ha explicat als veïns que amb la legislació actual en el cas que una tercera persona volgués adquirir el pis es podrien emparar en la normativa. Les 43 famílies que viuen en règim de lloguer al Camp de Perot van rebre una carta el passat mes de gener en la qual se'ls comunicava que els seus pisos es posaven en venda i que era prioritàris en la compra. En el cas que no hi estiguessin interessats s'oferirien a altres persones.

Els veïns també han demanat hora per ser rebuts pel cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral que s'ha mostrat obert al diàleg. El cònsol ha mostrat en diverses ocasions la seva preocupació pel tema de l'habitatge i ha reclamat que es destini la cessió obligatòria del 10% dels propietaris de terrenys a la construcció de pisos socials.

Josep Majoral també es partidari d'acabar el cadastre, que hores d'ara encara no està fet a la parròquia laurediana, una cosa que facilitarà unes dades que el Govern fa temps que reclama.

 

Comentaris (1)

Trending