El Punt de Trobada fa un ERTO de dos mesos a 170 treballadors

L'empresa es compromet a renovar els contractes de durada determinada

Una imatge de l\'exterior del centre comercial lauredià.
Una imatge de l\'exterior del centre comercial lauredià.
El centre comercial Punt de Trobada ha presentat un ERTO que afecta 170 treballadors de la plantilla i que s'aplicarà només els mesos de maig i juny. L'empresa també s'ha compromés a renovar els contractes de durada determinada. La plantilla està al voltant dels 450 treballadors. L'ERTO s'aplica per la segona llei de mesures urgents aprovada pel Consell General.

Els contractes de durada determinada queden suspesos però com ha explicat l'advocat dels arrendataris, Xavier Jordana se'ls tornarà a incorporar a la plantilla del centre comercial. Amb l'aplicació dels ERTO, l'empresa no fa cap acomiadament.

Cal recordar que el futur del centre està en una via judicia. Les societats que actualment exploten l’immoble -i que tenien un contracte firmat i vigent fins al 31 de desembre del 2015- han d'abandonar-lo per donar entrada a una nova societat que ja va mostrar la seva intenció d'assumir l'actual plantilla.

Fins el dimecres, el Govern havia rebut 910 sol·licituds l d'empreses del país per fer suspensions temporals de treball o reduccions de jornada laboral. Això afecta a 8.118 treballadors assalariats, dels quals 6.477 són per suspensions temporals de contracte i 1.641 reduccions de jornada laboral. El 23% de la plantilla d'aquestes empreses no patirà aquestes mesures, mentre que els ERTO representen el 80% de les sol·licituds i el 20% corresponen a reduccions.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending