El PS proposa crear basses d’aigua termal com a pol d’atracció per reactivar la part alta d'Escaldes

El candidat Joaquim Dolsa anuncia que serien d'accés lliure

Candidats del PS a Escaldes-Engordany.
Candidats del PS a Escaldes-Engordany.
La candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany planteja la construcció d’unes basses d’aigua termal a la part alta de la parròquia, que, per d’una banda permetrien donar a conèixer l’aigua termal de la parròquia i posar-la en valor –“ja que som l’única parròquia que té aigua termal”-, i de l’altra actuarien com a pol d’atracció per “recuperar turísticament aquesta zona, que esta una mica en un estat no massa correcte”, ha valorat el candidat a cònsol menor, Joaquim Dolsa. El número dos de la llista ha valorat que als turistes, “com a mínim per curiositat, els farà gràcia provar-ho”, ja que es vol que sigui de lliure accés per a tothom.

“No ens ho hem inventat, ja existeix a d’altres llocs i té bastant èxit”, ha assegurat Joaquim Dolsa posant l’exemple d’Acs-dels-Tèrmes. A més, “és un projecte que no hauria de costar gaires diners”, ha apuntat el candidat a cònsol menor.

D’altra banda, també contribuirà a la recuperació de la part alta l’aparcament de l’Escaler, amb les més de 600 places d’aparcament. Dolsa, que ha defensat que “les polítiques són bastant transversals”, veu l’aparcament com una ajuda per organitzar activitats “i d’aquesta manera fer pujar el turisme a la part alta, que ara per ara està una mica abandonada”. A més, aquest aparcament alliberarà un espai “amb capacitat per a algun nou equipament per a la parròquia”.

 

Comentaris (1)

Trending