El PS reclama els detalls del procés de selecció del cap d'Àrea de Joventut i Voluntariat

Els socialdemòcrates mostren la seva preocupació per una possible davallada del nombre de voluntaris

El president i el conseller del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López i Roger Padreny.
El president i el conseller del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López i Roger Padreny.
El PS vol aclarir la polèmica incorporació del nou cap d'àrea de Joventut i Voluntariat, i  ha formulat tota una bateria de preguntes escrites al Govern per conèixer el procés de selecció. El grup parlamentari socialdemòcrata ha pogut conèixer per fonts internes algunes incidències en la relació a la selecció del nou cap d'àrea amb els voluntaris i voluntàries inscrits a l'àrea de Participació i promoció de la Joventut i Voluntariat. És per això que el conseller del PS, Roger Padreny, demana els detalls del procés de selecció i si fruit d'això ha
baixat el nombre de voluntaris.

"Ens han fet arribar que la polèmica d'aquest nomenament ha pogut suposar una forta davallada del nombre de voluntàries i voluntaris inscrits a l'àrea. Des del grup parlamentari socialdemòcrata ens preocupa aquest possible descens, ja que això pot complicar de forma notòria l'organització d'esdeveniments d'una gran dimensió turística com el Cirque du Soleil o La Vuelta", opina Roger Padreny.

"Amb aquestes preguntes escrites no es busca anar contra la persona elegida per dur a terme aquest càrrec sinó saber com ha estat tot el procés de selecció per tal d'aclarir els possibles dubtes o polèmiques que ens han fet arribar", ha explicat el conseller socialdemòcrata.

Quan es va resoldre l’edicte per a la cobertura de la plaça de cap d’Àrea hi va haver un conjunt de voluntaris que van promoure una carta per mostrar la seva indignació amb l’elecció feta. Al final, però, només una desena dels vuitanta voluntaris que hi ha actius al país van mostrar-se disposats a donar suport a la missiva.

Comentaris

Trending