El PS proposa exoneracions impositives per als emprenedors que s’instal·lin a Escaldes

La candidatura que encapçala Rosa Gili voldria impulsar un viver d’empreses i ajudar aquelles persones de més de 50 anys que s’han quedat sense feina

Comentaris

Rosa Gili, al centre, amb els integrants de la candidatura Magda Mata i Ferran Goya.
Rosa Gili, al centre, amb els integrants de la candidatura Magda Mata i Ferran Goya.
La candidatura socialdemòcrata d’Escaldes proposa diverses exoneracions impositives per als emprenedors que obrin negocis a la parròquia alhora que inclou en el programa electoral l’impuls d’un viver d’empreses. “Tenim clar que és molt important que l’economia de la parròquia vagi bé, és tot un cercle: si tenim diners, l’economia funciona bé i també ens permet fer moltes més coses”, ha exposat la candidata a cònsol major, Rosa Gili. 

Gili ha exposat que es vol crear un viver d’empreses amb el qual “facilitar uns locals perquè els emprenedors puguin començar, i sobretot els nous, d’una manera més fàcil i amb un servei d’atenció per ajudar-los”. A més, també es proposa exonerar de l’impost de radicació d’activitats econòmiques els nous emprenedors: el primer any al 100% i el segon al 50%, i pels joves emprenedors serien els dos primers anys al 100% i el tercer al 50%. 

A més, també es permetrà el fraccionament en el pagament dels impostos pertinents. En aquest punt, la candidata a cònsol major ha manifestat que “als nous emprenedors també pensem que els hem d’ajudar”, doncs “estem en una època que ens trobem amb gent de més de 50 anys que s’han quedat sense feina i és gent per qui pot ser difícil començar”

Més enllà dels emprenedors, Gili s’ha compromès a “treballar amb els comerciants de tots els barris, reunint-nos amb ells, veient quines són les seves necessitats... Sempre amb aquesta proximitat també de cara a ells”. Així mateix, des de PS d’Escaldes-Engordany, es proposa embellir les diferents zones. El que es proposa, en definitiva, és “ajudar perquè aquest teixit econòmic funcioni i sigui encara molt millor del que és ara”, ha conclòs la cap de llista.

Comentaris

Trending