El PS aposta per un casal per als jubilats del Pas de la Casa

Rios assegura que, a banda de les propostes del programa, també es vol escoltar els veïns per saber quines inversions són més necessàries

Rios ha volgut pujar al Pas de la Casa per presentar les propostes.
Rios ha volgut pujar al Pas de la Casa per presentar les propostes.

La candidatura de Partit Socialdemòcrata Independents (PS I) a Encamp vol millorar i potenciar el Centre Esportiu i Sociocultural del Pas de la Casa. Ho vol fer aprofitant la remodelació que s’hi vol realitzar per adequar-hi espai per a altres activitats, no només esportives. Així, el candidat a cònsol major, David Rios, ha proposat crear un “casal d’avis”, que es podria ubicar a les instal·lacions, ja que els jubilats de la vila avui en dia no en disposen.

Més enllà del casal d’avis, Rios ha comentat que es tracta de possibilitar que “es puguin fer activitats tot l’any”. D’aquesta manera, el candidat aposta, per exemple, per “recuperar els tallers que es feien abans a nivell artístic i també donar-li una vida social” o habilitar alguns locals d’assaig perquè els grups de música del Pas en particular o de la parròquia en general els puguin utilitzar.

Les inversions que els socialdemòcrates volen fer al Pas de la Casa també inclouen la millora de la plaça Sant Pere. Rios ha lamentat que aquest espai “ha quedat inhabilitat”. A banda, es vol recuperar la pista de petanca, la cobertura del parc infantil perquè els infants en puguin gaudir tot l’any, la remodelació de la sala de festes i la dinamització del Punt Jove, en el qual, ha lamentat el cap de llista, “actualment no s’hi fa res”. El candidat també ha afegit “el seguit de mesures que sorgiran en el moment que es comencin a fer les reunions de barri i de poble aquí al Pas”, que es realitzaran “amb la intenció de recollir quines són les prioritats que tenen els ciutadans quant a inversions”.

Comentaris (2)

Trending