El preu de la baixada de bandera del taxi s’incrementa 5 cèntims després de festes

La major part de les tarifes que fixa Govern per a l’esmentat servei augmenten entre un 1,3% i un 2%

-
-
El preu de la baixada de bandera del servei de taxi s’encarirà cinc cèntims a partir del 7 de gener. El Govern ha aprovat les noves tarifes del servei ordinari interurbà del taxi, que en la majoria de conceptes s’incrementen d’entre un 1,3% i un 2%. Això sí, també hi ha alguns suplements, com el dels dies assenyalats o el de porta maletes, paquets o esquís que no experimenten cap mena d’augment.

La baixada de la bandera passarà a costar, una vegada passada les festes, 2,65 euros quan actualment i des del 8 de febrer passat, se’n paga 2,60 euros. Quant al quilometratge, la tarifa diürna en dies laborables està tarifada actualment en 1,14 euros el quilòmetre, un preu que s’incrementarà en dos cèntims fins a 1,16 euros el quilòmetre. El mateix increment real hi ha per la tarifa nocturna o de festius, que passarà d’1,35 a 1,37 euros el quilòmetre. En tots dos casos es tracta de quilometratges dins del Principat.

La sortida a l’exterior del país, per a la qual es considera el quilometratge d’anada i de tornada, s’incrementa un cèntim el preu del quilòmetre, passant de 55 cèntims a 56. El suplement que sí que s’incrementa és el de transportar més de quatre persones, que passarà d’1,30 euros a 1,35. També s’incrementen totes les tarifes mínimes en relació amb les localitats. Es paga sempre la tarifa més alta entre el que marca el quilometratge o la tarifa mínima establerta pel Govern. En cap cas es poden sumar els dos conceptes.
 

Comentaris

Trending