El president del Barça cau del programa de la Trobada Empresarial al Pirineu

L'edició d'enguany, amb la participació de Josep Maria Bartomeu se centrarà en la transformació digital i el canvi climàtic i es farà del 6 al 7 de juny a la Seu d'Urgell

Autoritats participants a la darrera edició de la Trobada Empresarial al Pirineu
Autoritats participants a la darrera edició de la Trobada Empresarial al Pirineu
La Trobada Empresarial al Pirineu, que  celebra enguany la seva 30a edició s'ha presentat aquest dijous a Andorra. Sota el lema 'Definim l'agenda empresarial', l'esdeveniment tindrà com a eixos principals la transformació digital i el canvi climàtic i analitzarà com les empreses tenen en compte aquests conceptes en les seves estratègies de competitivitat i internacionalització. La trobada, que tindrà lloc el 6 i 7 de juny a la Seu d'Urgell, comptarà entre els seus ponents amb Luis Maria Linde, Antonio Garrigues Walter, Ramon Folch, Emili Alzamora i Cristina Gallach, entre altres. L'organització confia superar els 600 assistents de la darrera edició.

La Seu d'Urgell tornarà a ser l'escenari els dies 6 i 7 de juny de la Trobada Empresarial al Pirineu, que enguany arriba a la seva 30a edició i que s'ha presentat aquest dijous a Andorra. Consolidada com una jornada de referència per a l'empresariat català i andorrà, l'organització espera superar els 600 assistents de l'any anterior, entre professionals, empresaris, directius i periodistes. Enguany s'ha presentat un cartell de luxe. 

Alguns dels ponents de la trobada seran el sòcio-ecòleg i president d'Estudi Ramon Folch & Associats, Ramon Folch; el president de la Fundació Garrigues, Antonio Garrigues Walker; la representant de l'Alt Comissionat per l'Agenda 2030, Cristina Gallach; l'exdirectora de Google Amèrica i membre del consell independent d'Evo Bank, Olga San Jacinto, i Luis Maria Linde, governador del Banc d'Espanya del 2012 al 2018. En canvi, en el programa final de ponents no hi apareix el president del Futbol Club Barcelona, Josep Maria Bartomeu, que inicialment estava previst que participés el 7 de juny en una taula rodona sobre internacionalització i competitivitat.  Les jornades estaran dedicades enguany al tema de la definició de "l'agenda empresarial", en un context d'internacionalització i competitivitat constants i amb l'auge de les 'start-ups' i el canvi climàtic com a rerefons. La conferència inaugural anirà a càrrec del president de la Generalitat de Catalunya, Qum Torra.

La Trobada Empresarial al Pirineu, consolidada com una de les cites econòmiques amb més participació de Catalunya, va néixer el juny de 1990 per iniciativa d'un grup d'empresaris i professionals lleidatans, amb la voluntat de donar resposta a les inquietuds del sector econòmic i empresarial. Les jornades es caracteritzen per la presència d'una variada i plural representació d'empresaris, emprenedors i professionals de Lleida, dels territoris que envolten el Pirineu i les successives incorporacions des de la resta de Catalunya, la franja de Ponent d'Aragó i el Principat d'Andorra.

Comentaris

Trending