El Grup de Folklore Casa de Portugal ‘suma per Andorra’ tot i haver de suspendre el festival internacional

(AMB VÍDEO) Integrants de l’entitat de cultura i balls tradicionals portuguesos protagonitzen un muntatge audiovisual en què animen a quedar-se a casa i alhora enviar un missatge optimista

-
-
El Grup de Folklore Casa de Portugal envia a través d’un muntatge audiovisual un missatge optimista tot i la delicada situació que viu el Principat a causa de la crisi, ara sanitària, i també econòmica, causada pel coronavirus. L’entitat promotora de la cultura i els balls tradicionals portuguesos ja s’ha vist obligada a haver de suspendre el Festival Internacional de Folklore que estava previst per al 2 de maig.

Integrants de l’entitat dirigida per José Luis Gonçalves Carvalho apareixen en un vídeo en què animen a sumar per Andorra, a quedar-se a casa i a passar un missatge que de forma unida es podrà superar el mal tràngol que està ocasionant la Covid-19. L’entitat ja fa uns dies que va fer una aportació de 1.000 euros al fons solidari engegat pel Govern.

El daltabaix provocat per la pandèmia ha obligat el Grup de Folklore a haver de cancel·lar el certamen que tenia previst celebrar el proper 2 de maig, i que ja s’ha més que consolidat al Principat. En aquesta ocasió hi havien de participar l'Esbart Laurèdia i un grup de Perigueux, al centre de França, a banda dels dansaires del propi grup organitzador. L’entitat celebrarà l’any que ve un quart de segle, una efemèride en què ja pensaven els responsables del grup i en què segur que treballaran amb força però caldrà veure ara en quines condicions.

 

Comentaris

Trending