El Govern compra material de protecció valorat en 428.000 euros

L’adjudicació s’ha tornat a fer a The Lucky Company, una societat radicada a Escaldes, i que es dedica principalment al comerç de perfumeria i bellesa i a assessorament empresarial

-
-

El Govern ha adjudicat un altre lot de mascaretes. En aquest cas, hi destinarà més de 428.000 euros que se sumen als gastats ara fa una setmana en encàrrecs similars. Una vegada més, la compra s’ha fet a una societat, The Lucky Company, que, inicialment, no es dedica a la distribució de material sanitari.

El BOPA ha publicat aquest dimecres la nova adjudicació. Novament, s’ha fet mitjançant una contractació directa i amb la modalitat d’emergència permesa per la legislació. L’encàrrec suposa el subministrament de material de protecció contra la Covid-19. En concret, mascaretes mèdiques i FFP2, bates d’un sol ús, impermeables, vestits ICU i ulleres de protecció.

El Govern paga per tot aquest paquet fins a 428.136,50 euros. Aquesta xifra se suma als 645.000 euros i 278.000 dòlars gastats la setmana passada en contractacions similars. De fet, un dels encàrrecs ja es va fer a The Lucky Company. Es tracta d’una societat domiciliada a Escaldes-Engordany l’objecte social de la qual, almenys inicialment, era el comerç a l’engròs de productes de perfumeria i bellesa així com l’assessorament en direcció i gestió empresarial.

Des de Govern es va defensar que aquestes compres s’han fet a “preus molt baixos” i “cobrant el mínim” en la intermediació “amb afany d’ajudar”. De fet, segons el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ho fan de forma “gairebé altruista”.   

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending