El fins ara coordinador del gabinet de Toni Martí fitxa per la patronal com a gerent

Iago Andreu s’incorpora el primer de juny a la Confederació Empresarial Andorrana

-
-
El fins ara coordinador del gabinet del cap de Govern, Iago Andreu, s’incorporarà a la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) com a gerent. La patronal assegura que Andreu ha estat escollit en un procés de selecció, en què s’han valorat capacitats com ara les de lideratge, formació acadèmica i experiència. D’Andreu també se’n destaca la capacitat d’organització d’esdeveniments, el coneixement del país i la seva vessant comunicativa.

Llicenciat en Dret i en Periodisme, Andreu va arribar al Principat per incorporar-se a la redacció d’El Periòdic d’Andorra després de ser becari a El Periódico, a Barcelona. Amb la victòria demòcrata als comicis del 2011, Martí el va incorporar al seu gabinet com a expert en l’elaboració de discursos. En la següent legislatura va fer el salt a la direcció del gabinet sense poder ostentar el càrrec de cap en no ostentar la nacionalitat andorrana.

Avui, la CEA ha emès un comunicat anunciant la nova incorporació. El fitxatge, segons la patronal, “respon a les necessitats de creixement en l’estructura de la CEA com a patronal, i per donar resposta als reptes de futur que té encomanats”. També es recorda que “el 17 de juny, la CEA assumirà la presidència del CEIB, el Consell Empresarial Iberoamericà i és l’encarregada d’organitzar a Andorra el Fòrum Empresarial Iberoamericà que se celebrarà el 2020 de manera paral·lela a la reunió de caps d’Estat i de Govern”

El projecte de consolidació de la patronal andorrana inclou a més, la voluntat d’oferir nous i millors serveis als seus associats. El procés de selecció, executat per una empresa del país i/o econòmica i amb àmplia experiència en càrrecs de direcció executiva i gestió. Es van rebre més de vint currículums, dels quals tres, van resultar finalistes. Tots ells destacaven per la seva capacitat de lideratge, formació acadèmica i experiència. Iago Andreu s'incorporarà al seu nou càrrec el primer de juny.

Comentaris (6)

Trending