El comú d’Encamp construirà un nou aparcament al carrer de la Vena

La instal•lació tindrà 84 places noves d’estacionament i hauria d’estar en funcionament a mitjans de l’any vinent

L'aparcament tindrà l'entrada pel carrer de la Vena.
L'aparcament tindrà l'entrada pel carrer de la Vena.

La zona del carrer de la Vena d’Encamp disposarà a mitjans de l’any vinent d’un nou aparcament horitzontal. El comú ha encetat el projecte que permetrà la construcció de l’espai, que tindrà, almenys segons les previsions, capacitat per a 84 places i, per tant, donarà servei a una zona on manca estacionament.

La corporació ha publicat al BOPA el concurs per a la realització del projecte, així com la posterior direcció d’obra del futur aparcament, que s’anomenarà Prat de la Casa. Ocuparà una superfície de 2.620 metres quadrats per darrere de l’hotel Alfa i s’hi accedirà pel carrer de la Vena.

El concurs dóna de termini fins al 12 de desembre per a la presentació dels diferents projectes. A partir d’aquí, s’haurà d’escollir el guanyador i adjudicar les obres de construcció, que s’allargarien entre dos o tres mesos. Per tant, la previsió per part de la corporació és que estigui enllestit ja avançada la propera primavera.

El futur aparcament, si es compleixen les previsions del comú, tindrà 84 places, que es consideren importants per donar servei a una zona ja amb espai limitat i que, a més, en perdrà més en el futur quan es tiri endavant la remodelació de l’avinguda Joan Martí. A més, i segons consta a la documentació del concurs, s’aprofitarà per situar també una zona de jocs infantils.

Comentaris

Trending