El comú de Sant Julià assegura que els darrers dies ha fumigat el parc del Prat Gran enmig de crítiques per la deixadesa global

La corporació explica que cada estiu fa un tractament antiparàsits a les instal·lacions infantils on hi ha vegetació i que aquest dijous i divendres passats va tocar al que hi haurien aparegut paparres

-
-
El comú de Sant Julià de Lòria ha assegurat que a pimeríssima hora del matí de dijous i divendres va procedir a les tasques de manteniment antiparàsits al parc infantil del Prat Gran. Segons la corporació, aquestes tasques les fa habitualment cada dia estiu. La resposta, a través de les xarxes socials, té com a origen la denúncia feta per desenes de persones pel mateix canal. I que s’ha ampliat les darreres hores amb laments per la situació de deixadesa global que a parer dels veïns presentarien molts punts de la parròquia.

El fet que els darrers dies hagués aparegut una plaga de, probablement, paparres, al parc infantil del Prat Gran va treure de polleguera els usuaris, especialment mares i pares d’infants que van a jugar en aquella instal·lació. Les denúncies posaven de relleu que la presència dels insectes a la cirereta del pastís a un deplorable estat de conservació del parc, amb els terres descuidats i, també, el lavabo en condicions infumables. De fet, les crítiques a la deixadesa que presenten molts espais de la parròquia, i en aquest sentit i especialment, els parcs infantils, han anat a més.

No obstant això, i per calmar els ànims davant l’evidència que paparres (o similars) havien fet acte de presència al Prat Gran, el comú lauredià va fer servir els seus canals de comunicació en línia per deixar clar que “cada estiu, el servei de Manteniment aplica tractaments antiparàsits als parcs infantils amb vegetació. Aquesta setmana, a primeríssima hora del matí, s'ha procedit a fumigar el parc del Prat Gran durant 2 dies: dijous i divendres”.

La informació, però, poc ha contribuït a calmar els ànims dels veïns, que han retret que el comú té molt abandonades les tasques de manteniment ja no només a les instal·lacions del Prat Gran, si no que la deixadesa, més que notable, també afecta, altres equipaments infantils com els de Nagol o els del Prat del Senzill. Les crítiques han anat molt més enllà tot recordant, per exemple, projectes fallits com el del ràfting o també les mancances que presenten molts dels serveis que suposadament hauria de prestar Naturlandia.

-

Relacionat

Usuaris del parc infantil del Prat Gran de Sant Julià denuncien l’estat de deixadesa en què es troba

Comentaris (1)

Trending