El comú d’Andorra la Vella autoritza la ‘marxa del clima’ per l’avinguda Meritxell

La corporació ha sol·licitat a Fridays for Future que ocupi el mínim possible la via i que a partir de Pyrénées els manifestants intentin passar únicament per la voravia 

Comentaris

-
-
El comú d’Andorra la Vella ha autoritzat la marxa convocada en favor del clima, del medi ambient, per Fridays for Future (FFF) Andorra. La iniciativa s’ha de dur a terme aquest divendres a les 4 de la tarda i està previst fer un trajecte relativament curt entre la plaça de la Rotonda i el Consell General. Els joves que promouen el col·lectiu ambientalista havien sol·licitat el permís fa més d’una setmana.

La corporació ha comunicat aquest dimecres al col·lectiu juvenil que els autoritza a fer la marxa. El permís arriba l’endemà que FFF Andorra anunciés que estava a l’espera de la decisió comunal i que en cas de desestimació el que havia de ser una marxa s’acabaria convertint en una concentració a la Rotonda, ja que per dur a terme aquesta tipologia d’acte sols cal comunicar-ho.

El comú ha sol·licitat als joves promotors de la marxa que evitin ocupar la via destinada a la circulació tan com puguin i que especialment a partir del centre comercial Pyrénées i després a l’altura de casa comuna se cenyeixin a passar per la voravia. FFF Andorra té intenció de respectar escrupolosament les instruccions donades alhora que fa una crida a la ciutadania en general, i als joves estudiants en particular, a sumar-se a la iniciativa.

Comentaris (1)

Trending