El comerç de Riberaygua ‘respon’ amb un ‘Shopping centre’ al ‘The Shopping Mile’

L’associació de botiguers de la zona de Prada Ramon ‘actualitza’ tot el cartellisme promocional després de la creació de la nova denominació de l’aliança entre Meritxell, Vivand i el Fener Bulevard

-
-
Els fanals del carrer Riberaygua i travesseres llueixen des de fa alguns dies unes noves banderoles. L’associació de comerciants de la zona han decidit renovar el cartellisme promocional per no quedar-se al marge, o aprofitar el reclam, de la nova denominació de què s’ha dotat la principal artèria comercial del país. Si la suma de les avingudes Meritxell i Carlemany més la incorporació del carrer Maria Pla s’ha passat a denominar ‘The Shopping Mile’, a Riberaygua han respost amb un ‘Shopping centre’.

En la zona de Prada Ramon, que vindria a ser l’equivalent a Riberaygua i travesseres, sempre s’han sentit una mena de parents pobres de la gran avinguda Meritxell. Situats entre aquesta avinguda i el denominat Fener Bulevard, els carrers perpendiculars o paral·lels a Riberaygua veuen com, tot sovint, passen desapercebuts o queden relegats, benentès, a ser poc més que comerços de barri, sense cap interès (o poc almenys) per als visitants, per als turistes. 

Ni a l’estiu amb la presència dels espectacles del Cirque du Soleil al Parc Central, ben a tocar d’aquesta illa d’habitatge residencial i establiments comercials, els comerços de la zona no acaben d’arrencar. La caiguda de vendes les han notat sense manies. Les banderoles, de colors més cridaners que les ‘The Shopping Mile’, tenen una certa remembrança, però, als de la marca de recent nova creació. ‘Shopping centre’, doncs, en vindria a ser un esqueix.

Etiquetes

Comentaris

Trending