El ciutadà alemany empresonat per blanquejar diners de fraus d’Internet paga la fiança i deixa la Comella

L’home, de 76 anys, i una dona de 55 van ser detinguts dilluns de la setmana passada en el marc d’una operació judicialitzada

-
-
El ciutadà alemany que dimecres de la setmana passada va ingressar a la presó acusat d’un delicte de blanqueig de capitals procedents de fraus comesos per Internet ha sortit en llibertat després d’abonar la fiança que la batlle li va imposar, i la quantitat de la qual no ha transcendit, però que seria molt més alta que la fixada per a la seva companya (15.000 euros), que va evitar l’empresonament des de l’inici.

Tots dos, de 76 i 55 anys respectivament, van ser detinguts dilluns de la setmana passada en el marc d’una operació judicialitzada, batejada amb el nom de WebBetruger, i que s’investiga molt sigilosament. De fet, no n’ha transcendit res més, oficialment, que no siguin les detencions de l’home i la dona. Els dos arrestats van passar a disposició judicial dimecres de la setmana passada i la batlle va dictar ordre d’empresonament eludible sota fiança.

La dona, segons les fonts consultades, va poder fer front als 15.000 euros fixats gairebé en el mateix moment i ja no va haver d’ingressar a la Comella. L’home, en canvi, no va poder satisfer l’aval, la quantia del qual no ha transcendit. Sí que va reunir la quantitat sol·licitada, però, els darrers dies, i ara mateix ja no és al centre penitenciari, on hauria estat internat tot just una setmana.

Comentaris

Trending