El 92% de clients d’Andorra Telecom ja tenen el nou descoficador de televisió

La companyia inicia la fase final de la campanya del canvi, en què es preveu dur els nous aparells a casa dels usuaris que no en tenen i els demanin

Comentaris

El nou descodificador.
El nou descodificador.

El procés de canvi de descodificador per als clients d’Andorra Telecom que tenen contractat el servei de televisió està gairebé finalitzat. Des de la companyia s’ha informat que el 92% dels usuaris ja disposen del nou aparell, que millora les prestacions de l’antic amb noves funcionalitats.

La majoria de les persones que tenen contractat el servei de televisió d’Andorra Telecom ja han fet el canvi en un procés que es va iniciar al maig. Segons s’explica des de l’empresa pública, els nous terminals proporcionen millores notables tant en la facilitat d’ús dels menús interactius com en el comandament a distància, que incorpora la tecnologia bluetooth.

Carles Casadevall, portaveu d’Andorra Telecom, ha comentat que els usuaris han notat una millora important de la usabilitat amb els nous descodificadors: “Les enquestes que realitzem de manera regular als usuaris reflecteixen que la millora respecte l’anterior model és molt destacable. Tot i així, tenim alguns detalls que encara es poden millorar i treballem per fer-ho de manera continua”.

Pel que fa al ritme de les substitucions, Casadevall es mostra satisfet: “Ara mateix només queden uns 900 descodificadors per canviar, que en la majoria de casos són de persones que tenen una segona residència o que no els hem pogut contactar. Per aquest motiu hem engegat la campanya final d’aquest procés, de manera que els usuaris tan sols han de trucar al 115 i els hi portarem el nou descodificador a casa”. 

L’objectiu d’aquesta campanya és de tenir el màxim nombre de nous descodificadors instal·lats per poder garantir als usuaris l’estabilitat del servei amb les màximes funcionalitats disponibles, de manera que l’experiència del client sigui òptima.

 

Comentaris (2)

Trending