Vilarrubla té la intenció de deixar la primera línia política i tornar al món educatiu ‘de base’

L’encara titular d’Educació en funcions hauria mostrat la seva voluntat de recuperar la direcció general de batxillerat durant una reunió del patronat del col·legi Sant Ermengol

Els membres del patronat del Sant Ermengol amb Vilarrubla al centre.
Els membres del patronat del Sant Ermengol amb Vilarrubla al centre. bisbat d'urgell

La ministra d’Educació en funcions, Ester Vilarrubla, té la intenció de deixar la primera línia política i afrontar la recta final de la seva carrera professional en el seu lloc de retorn, en la direcció general de batxillerat de l’Escola andorrana. Així ho hauria indicat Vilarrubla durant la reunió del patronat del col·legi Sant Ermengol que es s’ha fet recentment.

De fet, durant aquesta reunió, i segons que indica el bisbat d’Urgell, els membres de l’esmentat patronat, amb l’arquebisbe Joan-Enric Vives al capdavant, hauria expressat el seu “reconeixement i el seu agraïment pel bon treball realitzat” per Vilarrubla en el sí de l’organisme, ja que pel seu càrrec de ministra li pertocava la vicepresidència.

Ester Vilarrubla va entrar en les travesses tant per ser número 2 de la candidatura nacional de Demòcrates com per encapçalar la llista territorial. Al final, no ha acabat formant part de cap candidatura i, en canvi, ha estat designada coordinadora de campanya.

Hi havia la possibilitat que se la ‘reservés’ com a futura candidata taronja a les comunals d’Andorra la Vella, però sembla que aquesta opció també s’hauria descartat i, ara per ara, i segons que hauria expressat als membres del patronat, una vegada acabi aquest cicle electoral deixarà la primera línia política i es reincorporarà a la seva tasca educativa ‘de base’.

Comentaris (14)

Trending