El risc laboral a les estacions d’esquí, dotzena tesi doctoral a la Universitat d’Andorra

La infermera, antropòloga i tècnica en riscos laborals Cristina Fernández Farina ha fet la lectura aquest migdia del seu treball acadèmic

Cristina Fernández Farina en plena lectura de la tesi.
Cristina Fernández Farina en plena lectura de la tesi. UNIVERSITAT D'ANDORRA

Avaluar el risc laboral dels dominis esquiables, la percepció del risc que tenen els seus empleats, el grau de compromís que manifesten envers l'empresa i els sistemes de gestió de seguretat i salut en el treball que tenen implementats les estacions. Aquest és l’objectiu de la tesi doctoral llegida aquest migdia per la infermera, antropòloga i tècnica en riscos laborals Cristina Fernández Farina.

La lectura del treball acadèmic d’aquesta professional del Centre d'Estudis Virtuals i d'Extensió Universitària de la Universitat d’Andorra, una tesi codirigida per Mariona Portell i Pedro R. Mondelo, s’ha dut a terme en les instal·lacions de la universitat del Principat, a Sant Julià.

El tribunal, present a la defensa a través de videoconferència, ha estat format per Sofia Isus (Universitat d’Andorra), Xavier Baraza (Universitat Oberta de Catalunya), M. Jesús Martínez (Universitat Oberta de Catalunya), Jordi Tous (Universitat Rovira i Virgili) i M. Asunción Galera (Universitat Politècnica de Catalunya). Aquesta ha estat la dotzena defensa de tesi doctoral de la Universitat d’Andorra.

Comentaris (2)

Trending