La previsió de nevades porta a reforçar el servei de transport escolar

Alguns dels horaris s’avançaran lleugerament i es desdoblaran algunes de les línies, avisant a totes les famílies afectades per sms

Comentaris

Busos que fan habitualment transport escolar.
Busos que fan habitualment transport escolar. Toni Solanelles

El Govern ha decidit reforçar el servei de transport escolar de cara a la previsió de nevades que hi ha per demà divendres. Així, al matí, es desdoblaran algunes línies, i també es modificaran alguns horaris per avançar-los lleugerament. Les famílies afectades pels canvis rebran tota la informació via sms.

Amb previsions de neu, vent i pluja per demà, el servei de transport es veurà reforçat perquè els escolars puguin arribar amb les millors condicions a classe. D’aquesta manera, es desdoblaran les línies de sortida al Pas de la Casa per a l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Encamp, i del Lycée Comte de Foix, que surten a les 7:10 h; la de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino des de Pal a les 7:30 h; de l’Escola Andorrana de segona ensenyança de Santa Coloma i del Lycée des d’Arinsal, a les 7:00 h; i de l’Escola Andorrana de batxillerat i el col·legi Maria Moliner de segona ensenyança i batxillerat des de la Cortinada a les 6:50 h.

D’altra banda, també es faran alguns avançaments d’hora d’altres autobusos escolars. Com a tall d’exemple, el vehicle per al col·legi Janer de maternal i primera ensenyança des de Fontaneda Poble sortirà a les 7:35 h; el de l’Escola Andorrana de segona ensenyança d’Ordino des de la Dama de gel serà a les 7:30 h o el col·legi Sant Ermengol de segona ensenyança i batxillerat des d’Arans, que sortirà a les 6:50 h. Tots els canvis es notificaran als pares dels alumnes via sms.

Comentaris (1)

Trending