Només es permetrà que un familiar acompanyi l'alumne de maternal a l'aula el primer dia de classe

Aquest dimecres hi haurà educadors a l'entrada de cada centre per fer respectar la mesura

Comentaris

Escolars entrant al col·legi el passat mes de juny.
Escolars entrant al col·legi el passat mes de juny. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

Només es permetrà que un familiar acompanyi l'alumne de maternal a l'aula aquest dimecres, que és el primer dia de classe. Normalment el pare i la mare anaven amb el seu fill per l'entrada en el nou centre educatiu. Enguany, però, la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a prendre mesures sanitàries i de distanciament.

A cada escola, hi haurà un educador a la porta per informar de la mesura als acompanyants i controlar que només un d'ells vagi amb l'alumne fins a l'aula. Es tracta dels més petits que comencen el curs en un nou centre, que és el primer o perquè anteriorment estaven en una escola bressol. L'objectiu és limitar la presència de gent aliena a la instal·lació en el seu interior.

Per altra banda, l'Associació de pares de l'Escola Francesa d'Encamp, informa que per mesures de seguretat a causa de la Covid-19, els infants de més de 6 anys que no tinguin feta la prova de PCR o TMA, no podran assistir al servei del menjador escolar. Tampoc podrà venir a dinar al menjador cap familiar.

El retorn a les aules es fa segons el calendari previst. El curs comença aquest dimarts per als alumnes de maternal i primera ensenyança, mentre que l’11 de setembre ho faran els de sixième del sistema francès al Lycée Comte de Foix. El 14 de setembre arrencaran les classes a segona ensenyança, batxillerat, formació professional, i els programes Focus 16-20 i Fent Camí. Quant a la Universitat d’Andorra, la majoria d’estudiants començaran aquest dimarts.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending