Més de 200 candidats a les Proves Oficials de Batxillerat

La convocatòria ha començat aquest dilluns i finalitzarà el dia 25 d’abril, on es realitzaran una vintena d’exàmens al Centre de Congressos d’Andorra la Vella

Una convocatòria anterior de les POB a la sala del Centre de Congressos.
Una convocatòria anterior de les POB a la sala del Centre de Congressos. G. P.

Els alumnes dels tres sistemes educatius, més de 200, han iniciat aquest dilluns les Proves Oficials de Batxillerat (POB). La primera avaluació se celebrarà durant un total de set dies, entre aquest dilluns i el proper 25 d’abril, amb aturada durant el cap de setmana. Es desenvoluparan un total de vint exàmens, amb les diverses temàtiques previstes per a la prova. Tots tenen lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

A la convocatòria d’enguany de la POB es presenten un total de 228 candidats: 199 escolars i 29 lliures. Aquests darrers no fan tots els exàmens en una mateixa convocatòria, ja que tenen un termini de cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Per tant, escullen el nombre i la distribució de les assignatures en les diferents convocatòries a les quals poden optar.

Els resultats de la primera avaluació es comunicaran als candidats per correu electrònic el dilluns 8 de maig, a partir de les 12:00h. Tots aquells que ho desitgin, després d’aquesta comunicació, es podran inscriure a la segona avaluació d’algunes competències fixades al Decret d’ordenament del nivell educatiu de batxillerat del sistema educatiu andorrà. La segona avaluació tindrà lloc del 22 al 26 de maig. Per tant, els resultats definitius de la POB es comunicaran el dilluns, 12 de juny.

Etiquetes

Comentaris

Trending